Gå til sygdomsliste

  • Til fagfolk

    Palliation


    Få viden til dit arbejde med kræftramte


Særligt til fagfolk

Samtale

Den palliative indsats

Her kan du finde viden om den palliative indsats på kræftområdet i Danmark og se Kræftens Bekæmpelses undersøgelser på området.

Den palliative indsats

Læge og patient i samtale

Anbefalinger til palliation

Her kan du se Kræftens Bekæmpelses anbefalinger til den palliative indsats til kræftpatienter, som er baseret på de aktuelle udfordringer på området.

Anbefalinger til den palliative indsats

To holder i hånden

Redskaber til palliation

Her kan du finde forskellige værktøjer, materialer, online tilbud og retningslinjer til at arbejde med palliation i praksis.

Redskaber til palliation

Konference

Samarbejde om palliation

Har kan du se de faglige netværk og forskningsmiljøer, som Kræftens Bekæmpelse arbejder sammen med i forhold til palliation.

Samarbejde om palliation


Konference om senfølger og rehabilitering

Kræftpolitisk Forum 2021 handlede om rehabilitering, senfølger og palliation for kræftpatienter. Se konferencen her:

Kræftpolitisk Forum 2021


Rapporter om palliation

Rehabilitering og palliative indsatser i forbindelse med kræft

Den offentliggjorte viden om kvalitet i rehabiliterings- og palliative indsatser er meget begrænset. Det er problematisk, fordi kendskab til kvaliteten er essentiel for at identificere, hvor der er behov for at forbedre indsatserne. Kræftens Bekæmpelses temarapport om kvalitetsopfølgning i rehabilit…

Kræft i Danmark 2021

For andet år i træk samler Kræftens Bekæmpelse et overblik over kræftområdet i rapporten ”Kræft i Danmark”. Rapporten stiller skarpt på muligheder og udfordringer inden for kræftområdet og samler blandt andet viden om corona-pandemiens konsekvenser for kræftområdet.