Gå til sygdomsliste

  • Ring til os

    Telefonisk rådgivning på Kræftlinjen 80 30 10 30


Besøg en kræftrådgivning

Rundt om i hele landet har vi kræftrådgivninger. Det er forskelligt, hvad der tilbydes, men alle steder kan man få en samtale med en rådgiver. Vi tilbyder forskellige arrangementer, kurser samt fysiske og kreative aktiviteter, og du kan møde andre patienter eller pårørende ved at være med i en gruppe.

Find en kræftrådgivning nær dig

Ring til Kræftlinjen

Ring til Kræftlinjen – rådgivere er klar ved telefonen alle ugens dage. Du kan spørge om behandlinger, reaktioner, rettigheder, kost og meget mere. Du kan også bestille en samtale online, hvor du og rådgiveren kan se hinanden på skærmen.

Kræftlinjen

Screenshot af teams-møde

Online samtalegrupper

Vi tilbyder online samtalegrupper for patienter, pårørende og efterladte. Grupperne ledes af en rådgiver fra en af vores kræftrådgivninger og giver dig mulighed for at dele tanker og erfaringer med andre som dig uanset hvor i landet, du bor.

Online samtalegrupper


Børnetegning - familie

Familieweekender

Børnefamilier ramt af kræft har mulighed for at komme på familieweekend med andre i samme situation. Weekendopholdene afholdes både på Sjælland, Bornholm, Fyn og i Jylland og tilbuddet er gratis.

Familieweekender

App gør det nemmere at hjælpe kræftramte

Den gratis app Sammenholdet gør det nemt at koordinere hjælp og støtte under et kræftforløb. 

Læs om appen og download den her:

Sammenholdet

Del erfaringer med andre

Cancerforum er et socialt forum på nettet, hvor du anonymt og sikkert kan skrive sammen med andre kræftpatienter, pårørende og efterladte:

Cancerforum.dk


Få et legat

Et legat kan være en økonomisk hjælp til hverdagen, når man er kræftramt. Kræftens Bekæmpelse har en mindre pulje, som uddeles som legater til kræftpatienter og pårørende. Læs om legatet, og søg det her: 

Kræftens Bekæmpelses legat

Navigator: Støtte af en bisidder

Hvis du har særligt behov for støtte under kræftforløbet, kan du få hjælp af en frivillig navigator. Navigatoren kan støtte dig i kontakten til sygehuset og hjælpe dig godt igennem sygdomsforløbet. 

Navigator

Patientforeninger

Som kræftpatient kan man føle sig alene. Det kan være en hjælp at møde andre kræftpatienter og udveksle erfaringer og oplevelser. Her finder du patientforeninger og netværk, hvor du kan møde andre i samme situation:

Patientforeninger