Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Mød os på de sociale medier

Får du nok ud af Kræftens Bekæmpelse? Følg os på Facebook, Twitter, Instagram, YouTube og LinkedIn til dialog og orientering om nyt inden for kræftområdet.

Facebook-logo: Kræftens Bekæmpelse på Facebook

Følg med på Facebook

På Kræftens Bekæmpelses Facebookside kan du holde dig opdateret på nyheder inden for forskning, behandling og livet med kræft. Det er stedet for dig, der finder kræftområdet interessant, hvad enten du er patient, pårørende eller noget helt tredje. Du er altid velkommen til at deltage i diskussionerne og engagere dig i de opslag, vi deler på siden:

Kræftens Bekæmpelse på Facebook


Instagram-logo: Følg os på Instagram

Instagram

Følg os på Instagram og følg bl.a. med i vores Instagram-takeover, #UgensFighter, hvor vi overlader vores Instagram-profil til en kræftpatient eller pårørende, en rådgiver, en forsker eller en frivillig, som sætter ansigt på kræft. Deltag i snakken og del dine egne oplevelser med hashtagget #kræftensbekæmpelse.

Kræftens Bekæmpelse på Instagram


Twitter-logo: Følg os på Twitter

Twitter

På Twitter hedder vi @Cancer_dk. Følg os her og få politiske kommentarer samt nyheder om kræft fra Kræftens Bekæmpelse og andre vigtige aktører på kræftområdet. Du kan også deltage i diskussioner på de relevante hashtags, f.eks. #dkpol og #sundpol

Kræftens Bekæmpelse på Twitter


LinkedIn-logo: Følg os på LinkedIn

LinkedIn

På Kræftens Bekæmpelses LinkedIn-profil kan du følge med i de vigtigste forskningsresultater, kampagner og når en ny spændende stilling er ledig på kræftområdet.

Kræftens Bekæmpelse på LinkedIn


YouTube-logo: Abonner på vores kanal bliv klogere på kræft

YouTube

På vores YouTube-kanal kan du bl.a. se ForskerTV, hvor kræftforskere fra Kræftens Bekæmpelse og andre førende forskningsinstitutioner fortæller om kræftforskning. Du kan også se film om kræft og kræftbehandling samt film fra vores kampagner og andre arrangementer.

Kræftens Bekæmpelse på YouTube


TikTok-logo: Abonner på vores kanal bliv klogere på kræft

TikTok

På vores TikTok-kanal kan du følge Kræftens Bekæmpelses arbejde med blandt andet kræftforskning og forebyggelse.

Kræftens Bekæmpelse på TikTok


Cancerforum-logo: Et sikkert mødested for kræftpatienter og pårørende

Del dine erfaringer på Cancerforum

Cancerforum er Kræftens Bekæmpelses online mødested for kræftpatienter og pårørende. På Cancerforum kan du læse om andres erfaringer, deltage i debatter, oprette din egen blog og møde andre i samme situation. Du vælger selv, om du vil være anonym og om dine indlæg kun kan læses af andre brugere på Cancerforum. 

Cancerforum


Vores kampagner på Facebook

Ud over at følge med på Kræftens Bekæmpelses side på Facebook, kan du også følge en række af vores kampagner på deres selvstændige Facebooksider. Du kan bl.a. følge Støt brysterne, Knæk Cancer og Skru ned for solen på Facebook. 


Læs de seneste nyheder fra Kræftens Bekæmpelse:

Nyheder