Gå til sygdomsliste

Brevkasse

Kræftens Bekæmpelses brevkasse er lukket. Du kan stadig skrive til Kræftlinjens rådgivere via chatrådgivningen eller e-mail.

Brevkassen (som tidligere var at finde på denne side) er lukket, da vi er i gang med en større omlægning af cancer.dk. Du kan selvfølgelig stadig skrive til rådgiverne fra Kræftlinjen og få svar på dine spørgsmål om kræft, hvis du ønsker skriftlig rådgivning.

Skriv til en rådgiver via chat

Du kan skrive med en rådgiver fra Kræftlinjen ved at benytte vores chatrådgivning. Ved computerne på chatten sidder læger, sygeplejersker, socialrådgivere og psykologer, som alle har stor viden om kræft og livet med kræft. Rådgiverne er de samme, som du taler med, hvis du ringer til Kræftlinjen.

Chatten er åben i hele Kræftlinjens åbningstid. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til Kræftlinjen på tlf. 80 30 10 30.

Kræftlinjens åbningstid:

Mandag-fredag 9-21
Lørdag-søndag 12-17
Helligdage lukket

Start en chat med en rådgiver

Send en e-mail

Du kan også sende en e-mail til Kræftens Bekæmpelse. Her svarer vi normalt indenfor 5 hverdage. Svartiden kan i særlige tilfælde være længere, f.eks. ved ferie eller sygdom.

E-mails egner sig bedst til generelle spørgsmål om kræft. Har du brug for at få svar på din henvendelse med det samme eller har du brug for specifik rådgivning om din egen situation, anbefaler vi, at du i stedet bruger chatrådgivningen ovenfor eller ringer til Kræftlinjen på tlf. 80 30 10 30.

Skriv til Kræftens Bekæmpelse på: info@cancer.dk

Læs tidligere besvarelser

Før du sender en mail med et spørgsmål, kan du med fordel læse andres spørgsmål og svar om forskellige emner som f.eks.:

  • Bivirkninger og senfølger
  • Kost ved kræftsygdom
  • Alternativ behandling

Måske er et spørgsmål, der ligner dit, allerede blevet besvaret tidligere, og på den måde kan du se svaret med det samme.

Se tidligere brevkasseindlæg her

Du kan også ringe til Kræftlinjen

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til Kræftlinjen på tlf. 80 30 10 30. Du kan også få rådgivning i en af Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger eller lokale rådgivningstilbud, der ligger i hele landet. 

Find nærmeste kræftrådgivning


Læs mere om rådgivningstilbud:

Rådgivning (forsiden)

 

Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter