Gå til sygdomsliste

Generelle brugerbetingelser

Disse betingelser gælder for alle brugere af Kræftens Bekæmpelses hjemmeside. Det er vigtigt, at du kan acceptere betingelserne, når du bruger cancer.dk

Ikke en erstatning for lægelig rådgivning

Oplysningerne på denne hjemmeside er af general karakter og skal ikke anvendes som erstatning for rådgivning, undersøgelse eller behandling af en autoriseret læge.
Indholdet må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Det er derfor af afgørende betydning, at du konsulterer en læge, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit eller pårørendes helbred.

Ansvarsfraskrivelse

Kræftens Bekæmpelse og andre forfattere kan ikke gøres ansvarlig for nogen skader eller gener, der er en konsekvens af brug eller misbrug af informationer på hjemmesiden.
Kræftens Bekæmpelse forbeholder sig ligeledes ret til at ændre i kapacitet og indhold på portalen uden varsel og uden at kunne gøres ansvarlig for noget tab i den anledning.
Såfremt portalen indeholder links til 3. mands hjemmesider, kan Kræftens Bekæmpelse ikke gøres ansvarlig for indholdet på sådanne hjemmesider.

Etik mv.

Kræftens Bekæmpelse forbeholder sig ret til at fjerne materiale, der anses for at være upassende, stødende, fornærmende, injurierende, kvaksalverisk, indeholder reklame, udokumenteret, ulovligt, eller som på anden måde efter vores opfattelse strider mod god moral og etik. Tilsvarende forbeholder Kræftens Bekæmpelse sig ret til at lukke/afvise adgangen for brugere, som ikke opfylder disse krav.

Rettigheder til materialet på portalen

Alt materiale, inklusive varemærker og logoer på portalen, tilhører enten Kræftens Bekæmpelse eller Kræftens Bekæmpelses samarbejdspartnere. Dette gælder også eventuelle indlæg fra brugere. Materialet er således beskyttet efter ophavsretsloven eller anden lovgivning.
Materialet må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra Kræftens Bekæmpelse.

Privat brug af materialet

Brugere må gerne printe materialet ud til egen privat ikke-kommerciel brug på følgende betingelser:

  • At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer
  • At intet gebyr tages for privat udlån af materialet
  • At disse brugerbetingelser vedhæftes
  • At kilden angives

Såfremt det i umiddelbar tilknytning til materialet er nævnt, at der er en friere adgang til at benytte materialet, er den friere adgang gældende.

Behandling af personlige oplysninger

For at kunne yde dig de services, som Kræftens Bekæmpelse tilbyder på hjemmesiden, er det i et vist omfang nødvendigt at registrere personlige oplysninger om dig. Dette vil dog alene ske i overensstemmelse med gældende lovgivning og under forudsætning af, at du har givet samtykke til behandlingen af dine personlige oplysninger. Kræftens Bekæmpelse har udarbejdet en privatlivspolitik, som nærmere redegør for behandlingen af de personlige oplysninger, der er gældende for alle brugere af hjemmesiden.

Ændringer af disse brugerbetingelser

Kræftens Bekæmpelse kan til enhver tid ændre i disse brugerbetingelser, og det er brugernes eget ansvar at gøre sig bekendt med sådanne ændringer. Den nyeste version vil til enhver tid være tilgængelig her.

Læs mere:

Privatlivspolitik

Etiske regler

 

Nyheder

26-01-2024
Ny aftale sikrer flere kræftpatienter økonomisk hjælp til tandskader
Regeringen og alle Folketingets partier har indgået en aftale, som betyder, at flere kræftpatienter med tandskader og senfølger i munden kan få økonomisk hjælp til tandlægeregningerne.
Læs flere nyheder