Gå til sygdomsliste

Information om corona

Her på siden kan du tilgå myndighedernes udmeldinger og finde svar på ofte stillede spørgsmål, nyheder, hjælp og rådgivningstilbud.

To kvinder sidder på en bænk i en park og taler sammen under corona

I Kræftens Bekæmpelse holder vi løbende øje med nye udmeldinger fra sundhedsmyndighederne, og hvad det betyder for kræftpatienter og pårørende.


Læs ofte stillede spørgsmål

På vores spørgsmål/svar-side kan du løbende holde dig opdateret omkring retningslinjerne for, hvordan du skal forholde dig:

Spørgsmål og svar om coronavirus


Få rådgivning

Hvis du har brug for at drøfte din situation, så ring til en professionel rådgiver på Kræftlinjen (80 30 10 30) eller i din lokale kræftrådgivning. 

Find din lokale kræftrådgivning


Nyheder fra Kræftens Bekæmpelse om coronavirus

Hos Kræftens Bekæmpelse er vi løbende i kontakt med sundhedsmyndighederne og forholder os til de ting, der bliver meldt ud. Vi udgiver løbende nyt om corona i relation til kræftområdet. 

Nyheder om corona


Erstatningsmuligheder

Ifølge Patienterstatningen kan man have ret til erstatning som patient eller pårørende i forbindelse med corona. Blandt andet hvis ens kræftdiagnose er blevet opdaget for sent på trods af, at man har henvendt sig til sundhedsvæsenet. Det kan også være, hvis forsinkelsen har forværret behandlingsforløbet eller prognosen. 

Du kan læse mere om erstatningsmulighederne på Patienterstatningens hjemmeside:

Erstatning for COVID-19